schite

warning: Creating default object from empty value in /home/alina/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Paint me a picture blue pussy cat

Tags :

Why are you sad pussy cat?

Nu-s! I am just blue, cause I am a blue pussy cat, and being a blue pussy cat I cannot be anything but blue. Capisci?

So, you are not sad, you are just blue, and you are not blue because you are blue, you are blue because you are blue. Right?

Comme ci, comme ca!

Trebuie

Tags :

- Esti rau!
- Ba nu-s! E a mea! Eu am fost primul!

Vocile pitigaiate ale copiilor ii atrasera atentia mamei care trebaluia in bucatarie. Se apropie de fereastra deschisa a bucatariei si ii privi. Se jucau pe paturica lor asezata de ea cu grija inainte cu o ora pe cimentul fierbinte. Ascultandu-i avu un pregnant sentiment de déjà vu. Aceleasi cuvinte le rostise si ea cu o seara inainte. “Esti rau!” ii spusese sotului ei pe care iI privea neintelegandu-i dorinta de a o lasa singura pentru inca o saptamana. Doar ea cu copiii. “Nu sunt.” ii spusese el, pe o voce al carui calm o rani, “Doar am treaba.” “Si noi nu suntem treaba ta?” ii raspunsese ea, vrand sa spuna de fapt, eu, eu nu sunt treaba ta, pe mine cui ma lasi, eu ce sunt, stai cu mine, nu pleca, ajuta-ma, nu mai pot, responsabilitatea ma copleseste si nu mai rezist. Imparte cu mine viata.

In umbra

Tags :

Privea pe geamul murdar si se gandea la el. Mereu se gandea la el si adesea obosea de sine insusi. Cum e el? Cine e el? Unde merge el? Ce poate el? De ce el? Ce sens are el? Uneori avea impresia ca nu isi da voie sa aiba alte preocupari decat propria persoana, orice incepea se termina inainte de a fi gata, caci un gand despre sine il distragea si nu ii mai dadea pace. Nu e ca se ura, desi poate facea si asta un pic, dar era tot timpul preocupat de propria persoana. Era ca si cum el era propria-i obsesie si se impiedica sa iasa din sine si sa faca altceva. De ce era el asa? Unde isi aveau radacinile gandurile astea naucitoare? Si nici macar nu e asa de interesant. Este un om banal, intr-o lume banala, cu o viata banala. Daca este atat de banal de ce se preocupa atata de sine insusi? Nu are asa de multe lucruri care sa il preocupe la propria persoana, dar totusi o face in mod obsesiv si neincetat.

La metrou

Tags :

Usa apartamentului incuiata, cheile puse cu grija la locul lor, iesi in aerul diminetii calde si cu pas hotarat se indrepta spre metrou. Facea drumul acesta in fiecare dimineata de atata timp, incat, nici nu il mai gandea. Se misca mecanic cunoscand fiecare etapa de parcurs. Dreapta, stanga, pe centru, pe langa perete. Aici magazinul colorat de jucarii, acolo eterna doamna cu catelul, portarul somnoros, cofetaria matinala, pe strada masini, oameni si autobuze, toti mergand undeva, toate ducand undeva. Oamenii merg mai repede dimineata, sunt mai indepartati unii de ceilalti, sunt mai condusi de scop. Oare lumea a inceput intr-o dimineata?

Ea

Tags :

Avea privirea lasciva si avara a unei femei needucate, lipsita de complicatiile intelectului si condusa de impulsivitatea instinctelor sale. Haniele ieftine aveau prin sclipiciul lor pretentii de glamour si grandoare.
Parul lipsit de stralucire era prins cochet intr-un mot strans puternic in varful capului. Zambea, dar cumva in spatele privirii nonsalante parea alerta si atenta la toate potentialele priviri care s-ar fi oprit asupra ei.

Glorie trecuta

Tags :

Acum era scunda, in tinerete fusese inalta. Ura cuvantul asta tinerete pentru existenta sa inselatoare. Avea pantofi de doamna. Pantofi crem, cu un vag imprimeu de dantela. Purta o rochie ale carei zile de glorie trecusera de mult. Oarecum verde, cu un model sters, abia vizibil. Avea margele mari de un turcoaz sticlos. Geanta asortata si o privire plina de prejudecati si nemultumire.

Syndicate content
- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design