idei

warning: Creating default object from empty value in /home/alina/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
idei

Viata ca o criza

Tags :

Imi spuneam mie, acuma, intr-o zi Tu nu cred ca o sa ai o criza a varstei de mijloc, pentru ca tu traiesti intr-o permanenta criza existentiala. Mi-am zambit intelegator si am mers mai departe. Oare chiar traiesc intr-o permanenta criza existentiala? Nu cred, cred doar ca sunt foarte constienta permanent de calitatea mea umana, de fragilitatea lucrurilor, de faptul ca oricand, oricum lucrurile se pot schimba, pot sa nu mai fie, pot sa devina altceva. Aceasta constienta imi da abilitatea de a ma bucura de aici si acum, pe cat de mult pot, imi da posibilitatea de a exista cat mai plin in fiecare zi pe care o am. Ma bucur de orice, oricand si gandurile parazite le ucid in fasa, nu au dreptul sa imi tulbure existenta finita.

Oamenii frumosi

Tags :

Oare cum ar fi daca in filme ar juca oameni normali ca si aspect? Daca in reviste ar aparea oameni normali ne photoshop-ati, ne pictati? Oare am mai fi la fel de obsedati de cum aratam? Oare ne-am mai face atata rau doar din cauza faptului ca suntem ingrijorati de cum ne percep ceilalti? Ca ne judeca dupa marimea fundului, dupa numarul de cosuri de pe fata, dupa cat de des ne este parul?

Syndicate content
- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design