foileton

warning: Creating default object from empty value in /home/alina/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
lucrare publicata pe parti

Aisha (1)

Tags :

Impinse si ultima boxa in camera, iar apoi tranti usa in urma lui. Simtindu-se eliberat de exterior se tranti pe un scaun icnind a epuizare, isi aprinse o tigara si privi in jur multumit.
Mai am putin.

Dimineata rece de ianuarie ii intepa fata si il facea sa respire cu greutate. Ii placea sa mearga prin frig, mai ales cand era bine imbracat, ii placea sentimentul de invingator asupra elementelor naturii. Nah, ca orice ai face, tot iti supravietuiesc. parea sa ii spuna naturii inghetate. Cerul inalt se unea de pamantul oamenilor grabiti printr-o pelicula fina de ceata, in asa fel incat, daca priveai asa cum privea el, cuprinzandu-i pe toti, lumea, cu cerul albicios, cu ceata fina, cu oamenii infofoliti grabindu-se somnorosi, cu masinile tacute, cu orasul inca aprins de luminile noptii, totul nu parea decat un d├ęcor, o scena dintr-un film fara nume, un film vazut asa de des ca isi pierde insemnatatea.

A venit vremea

Tags :

Uneori simt nevoia sa scriu ceva mai de amploare, un text mai lung si mai complex, dar in acelasi timp imi doresc sa si pun pe site ceea ce scriu, dar un text mai lung nu se scrie asa dintr-o data, are etape. Tot gandindu-ma la asta mi-am adus aminte de Dickens, ca si-a publicat unele carti, mai multe, in foileton, intr-un ziar. Si m-am gandit: Oh, da! Asa fac si eu! Plus ca, am observat eu, textele lungi, publicate dintr-o sorbire nu sunt la fel de citite ca cele mai scurte, poate sunt pur si simplu prea mult. Deci, foiletonul pare varianta de incercat.

Syndicate content
- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design