filme

warning: Creating default object from empty value in /home/alina/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Grinch-ul ruleaza!

Tags :


How the Grinch Stole Christmas (2000)

10 din 10

In timp ce faceam planul teoretic in minte a ceea ce mi-ar placea sa scriu despre acest film, totul era foarte clar si simplu. Urma sa scriu ce grozav, minunat si extraordinar este, cum ca este un film care trebuie neaparat vazut si revazut, un film surprinzator si amuzant, plin de imaginatie si o bucurie.

Numa' copii sa n-ai!

Tags :


We Need to Talk About Kevin (2011)

Mi-a placut de 3 buline din 5.

Super film. Mi-a placut. We Need to Talk about Kevin, cu Eva Khatchadourian in rolul principal, este un film pe care il tii minte, care nu se pierde in noianul de filme vizionate cu zecile.

The 19th Wife 2010 (A 19a sotie)

Tags :


Deoarece o parte semnificativa a timpului meu liber este petrecuta uitandu-ma la filme, la sugestia omului pe care il iubesc, am luat decizia sa povestesc despre unele dintre ele, poate chiar toate, aici pe blog. Initial am fost ambivalenta fata de aceasta posibilitate deoarece in principal imi doresc ca pe acest site sa postez productiile mele scriitoricesti, iar parerile mele despre filmele pe care le vad nu le consider productii originale.

Castelul Palarierului

Tags :

Iubirea mea pentru A.J. Cronin a inceput odata cu cartea Citadela, iar de curand am cumparat si Castelul Palarierului, alta carte pe care, ca si pe prima, am citit-o pe nerasuflate. Este o carte scrisa simplu, clar si coerent. Are un stil narativ clar care exprima povesti cu talc despre existenta noastra ca fiinte umane, insa nu este o carte pe care as recomanda-o asa numitilor intelectuali profunzi (italicele nu sunt intamplatoare), caci este o carte care se adreseaza mai mult sufletului, un fel de telenovela bine scrisa si plasata intr-o lume vorbitoare de limba engleza, lucru care evident isi pune amprenta asupra atmosferei din carte.
Actiunea cartii debuteaza in 1879.

Mumia de la masa din sufragerie

Tags :

La un moment dat citind pe un forum am aflat despre aceasta carte Mumia de la masa din sufragerie, iar domnisoara care povestea despre ea acolo era extrem de elogioasa si incantata. Evident ca a rasarit in mine dorinta de a pune labutele pe ea ca sa o citesc si eu. Prin amabilitatea unui domn cu foarte multe carti mi-a parvenit si mie. Asa am aflat ca este scrisa de Jeffrey A. Kottler si Jon Carlson si este un fel de culegere a celor mai neobisnuite 32 de cazuri de psihoterapie. Cazurile apartin clientilor unor domni si doamne terapeuti foarte cunoscuti si varfuri de lance in domeniul lor.

Psihocibernetica 2000

Tags :

Psihocibernetica 2000 de Bobbe Sommer

Această carte este o aducere la zi a cărţii lui Maxwell Maltz Psiho cibernetica apărută în 1960.

Teoriile lui Maxwell Maltz privind importanţa imaginii de sine în trăirea unei vieţi fericite au avut un succes extraordinar şi au creat o adevărată scoală în jurul său. Din carte aflăm cum a ajuns acesta la elaborarea acestor teorii. De pregătire doctor estetician, dr. Maltz a observat ce schimbări miraculoase au loc în pacienţii săi după ce trec prin anumite operaţii estetice, cum efectiv li se schimbă întreaga perspectivă asupra vieţii şi asupra propriei persoane. De aici a dedus cât de important este modul în care ne percepem propria persoană şi cum această percepţie ne poate pune piedici în dezvoltarea personală sau ne poate susţine în planurile noastre.

Syndicate content
- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design