Nu, nu e praf pe blogul meu

Tags :

Nu mi-am uitat blogul slash site-ul, ma uit la el in fiecare zi si il iubesc. Existenta lui ma bucura si cand il privesc aproape vad cu ochiul mintii toate lucrurile minunate pe care le vom face impreuna. Acum insa sunt prinsa, prinsa in multe alte actiuni pe care le fac, iar limitarile impuse de conditia umana ma fac sa fiu nevoita sa prioritizez.

Contactul cu realitatea ma determina sa aleg care dintre actiuni le fac si cand. Dar nu l-am uitat. Tot scriu in mintea mea, tot eu sunt. Revin imediat ce indeplinesc scopurile legate de scoala, de examene, cand ma mai linistesc.

Am un program foarte incarcat acum, pe care il controlez doar organizand lucrurile cat mai bine. Fac tot ce pot si pana la aceasta varsta, 30 adica, am invatat ca a face tot ce poti este tot ceea ce trebuie sa faci. Sunt agitata, freamat, dar este un sentiment placut caci fac ceea ce imi doresc, ceea ce imi place, construiesc la viata mea si este placut acest sentiment, ca fac ceva, ca nu ma las purtata de anxietatile mele. Ba din contra, in ultima vreme am invatat cum sa le controlez mai bine, am invatat ca iluminarea este super usor de obtinut.

Am multe de spus, multe de povestit si abia astept sa le astern pe toate in cuvinte.

BRB.

- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design