varii

warning: Creating default object from empty value in /home/alina/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Amintiri

Tags :

Merge pe strada si priveste la oameni. Mai mersese pe strada aceasta, poate chiar printre aceiasi oameni. Oameni printre cladiri sub soarele arzator al verii. Inca odata mergea pe strada si isi dadu seama ca oricat de intens simtea acum, lumina, caldura, viata, va uita acest moment, se va topi in miile de drumuri pe care le-a facut. Drumuri de undeva catre altundeva. Un moment din viata ei care va fi uitat.

Zicale imi bantuie prin cap

Tags :

Uneori in afara de cuvinte imi mai bantuie prin cap si tot felul de zicale, in speranta ca nu voi fi ostracizata sau doborata cu pietre in piata sfatului, marturisesc ca multe sunt in engleza, adica asa bantuie ele, in limba lui Shakespeare. M-am decis sa le trec aici, pe blog, la mine, caci cumva cred ca ele sunt reprezentative pentru fiecare moment in care imi vin in cap si mi-ar placea sa am un jurnal de zicale ca sa zic asa. Fara prea multe alte cuvinte, iata cateva.

Nu, nu e praf pe blogul meu

Tags :

Nu mi-am uitat blogul slash site-ul, ma uit la el in fiecare zi si il iubesc. Existenta lui ma bucura si cand il privesc aproape vad cu ochiul mintii toate lucrurile minunate pe care le vom face impreuna. Acum insa sunt prinsa, prinsa in multe alte actiuni pe care le fac, iar limitarile impuse de conditia umana ma fac sa fiu nevoita sa prioritizez.

Povestind povesti terapeutice

Tags :

Pe site-ul http://psihoterapie.net/ in cadrul rubricii de povesti terapeutice, de ieri avem un nou membru, video povestile terapeutice. Am inregistrat cateva din povestile deja publicate pe site, pentru a le face mai usor de accesat si de ce nu mai entertaining. Am debutat cu Poveste despre alegerile unui soarece.

E o chestie de echilibru

Tags :

Toate zilele incep dimineata si se sfarsesc seara. Toate vietile incep cand ne nastem si se sfarsesc cand murim. Si ce se intampla intre? Traim. Existam. Suntem. Visam. Dorim. Speram. Incercam. Cadem. Ne ridicam. Zacem. Tragem linii. Alegem. Cream. Privim. Mergem, uneori alene alteori cu dificultate. A fost facut. Cautam. Intelegere. Uneori e bine, alteori nu. Clipe ce dureaza ani, ani care par clipe. Dificil acum, usor in trecut. Truismul existentei.

Verile la Viisoara

Tags :

Cucuta, gandaci de colorado care lasa urme in praf, groapa de gunoi care de fapt este un maldar de gunoi, lan de grau, lan de porumb, teita, floarea soarelui, boboci, soareci in faina, dulceata furata prin gaurile din podeaua podului de deasupra camarii, sapun de casa, hidrant urias, crucea de piatra din mijlocul campului. La furat de ceapa, cartofi, floarea soarelui, caise de pe soseaua Negresti, semne de circulatie. La scos de arpagic, cartofi. La cules de struguri, porumb, cirese, corcoduse, teita din padure.

La plivit via. La sapat porumbul. La udat gradina. La cules buruian' la porci. La pascut gastele.

Syndicate content
- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design