Eu si Premiul Nobel pentru Literatura

Tags :

Nu mai tin minte exact momentul cand am decis eu cu mine ca imi doresc sa primesc Premiul Nobel pentru Literatura. De fapt ca sa fiu exacta: sa imi doresc sa fiu primul roman care castiga Nobel-ul pentru literatura si in plus femeie.

Nu mai tin minte ce am citit eu atunci, despre cine am citit de am decis ca aceasta ar fi validarea pe care mi-o doresc. In ciuda faptului ca acum consider ca sunt multe alte lucruri care mi-ar aduce acel sentiment, pastrez in continuare pe lista mea de to do primirea acestui premiu intr-u amintirea romantica a copilariei mele.

Ca sa se inteleaga cat de prezent a fost acest scop in viata mea, trebuie sa adaug ca atunci cand la un interviu de angajare un domn olandez plin de cosuri m-a intrebat Ce stiti cu claritate ca doriti sa obtineti in viitor? am raspuns cu inocenta Premiul Nobel pentru Literatura. Privindu-ma ca si cum imi lipsea o doaga mi-a spus cu o jumatate de gura Interesant....

Nu mai este nevoie sa adaug ca nu am fost angajata. Nu stiu daca din acest motiv sau altul, dar ce este cert este ca la alte interviuri nu am mai spus asta, iar la intrebarea cu pricina am adoptat un zambet tamp si raspunsul Imi doresc sa obtin cat mai multe cunostinte in compania in care lucrez si sa incerc mereu sa ma autodepasesc. BS!!!

Ce imi place mie la Premiul Nobel este ca nu se acorda postum, caci tare m-as fi ofticat sa imi fie acordat dupa ce as fi murit. M-as fi intors dintre morti ca sa il ridic. Nu radeti ca nu e de ras. I am dead serious. :)

- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design