2010

Tags :

Inca un an zici?! Oh dap! Ma bucur din tot sufletul sa aud asta!

2009 a fost un an complex si complicat, dar iata-ne la buza unuia nou, un an care se deschide primitor si plin de proiecte si lucruri ce trebuiesc facute. La inceputul lui 2009 am facut niste hotarari, le-am pus in scris ca sa fie si mai responsabilizatoare si, surprise, surprise le-am si tinut. Serios, iar acest lucru m-a facut sa fiu foarte mandra de mine si de faptul ca m-am tinut de cuvant fata de propria persoana. Acum 2009 este pe cale sa se incheie si ma gandesc la hotararile pentru 2010, dar in mod ciudat acum dorintele sunt mai mari, proiectele mai marete.

Imi este teama sa imi setez niste hotarari foarte ample caci imi este teama ca nu voi fi in stare sa le indeplinesc, dar pe de alta parte daca nu le enunt, formulez, setez se poate sa am aceasta stare de anxietate fata de ele mereu si sa nu le fac. Ori eu imi doresc sa le fac, imi doresc acest lucru cu tot sufletelul meu mic si negru, in consecinta voi musca glontul si voi indrazni sa imi setez hotarari grandioase si ample. Cine stie, cu putin noroc le voi indeplini pe toate si voi fi din nou mandra de mine ca si in 2009.

Sa ne tinem pumnii stransi si sa planuim, planuim, planuim caci tare frumos mai este sa iti doresti lucruri si sa faci planuri pentru a ajunge la ele. Ce am invatat eu este ca daca doresti ceva cu adevarat este important sa iti clarifici tu cu tine ce anume este acel lucru, sa te gandesti cum poti ajunge acolo si sa incepi sa faci demersuri, mai mici sau mai mari, dupa posibilitati, pentru a transforma acele dorinte in realitate. Este o teorie frumoasa ce am invatat ca poate fi transformata in practica prin munca si dedicare, asa ca asta voi face in noul an 2010 si sper sa imi reuseasca multe dintre proiectele mele.

Va doresc un an minunat tuturor, plin de putere si avant, perseverenta si optimism. Un 2010 minunat!

- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design