proiecte

warning: Creating default object from empty value in /home/alina/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Lume, lume: sesiune!

Tags :

Iata ca a venit si sesiunea! Din acest motiv se poate ca in perioada ce urmeaza sa nu fiu asa zburdalnica pe site, la mine pe site, site-ul meu drag pe care il ador. Dar ma intorc eu, imi revin cu puteri inzecite, fara restante sper, desi norul statisticii atarna greu asupra capului meu. Dar sa nu cobesc, cine stie, poate, poate, in fine, am dat eu restanta la doamna Cornilescu de sase ori, nu ma opreste pe mine un pic de statistica.

I shall conquer! ca sa zic asa.

2010

Tags :

Inca un an zici?! Oh dap! Ma bucur din tot sufletul sa aud asta!

2009 a fost un an complex si complicat, dar iata-ne la buza unuia nou, un an care se deschide primitor si plin de proiecte si lucruri ce trebuiesc facute. La inceputul lui 2009 am facut niste hotarari, le-am pus in scris ca sa fie si mai responsabilizatoare si, surprise, surprise le-am si tinut. Serios, iar acest lucru m-a facut sa fiu foarte mandra de mine si de faptul ca m-am tinut de cuvant fata de propria persoana. Acum 2009 este pe cale sa se incheie si ma gandesc la hotararile pentru 2010, dar in mod ciudat acum dorintele sunt mai mari, proiectele mai marete.

Eu si Premiul Nobel pentru Literatura

Tags :

Nu mai tin minte exact momentul cand am decis eu cu mine ca imi doresc sa primesc Premiul Nobel pentru Literatura. De fapt ca sa fiu exacta: sa imi doresc sa fiu primul roman care castiga Nobel-ul pentru literatura si in plus femeie.

Syndicate content
- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design