32


32. Cand ma uit inapoi vad fragmente de imagini, recompun amintiri, imi aduc aminte ce speram, ce vroiam, evenimente si actiuni. Daca stau sa ma gandesc bine imi aduc aminte multe lucruri, dar asa imaginile care imi vin singure in minte sunt destul de putine.

Daca ma apuc acum sa scriu despre ele le voi analiza si le voi elabora, nu vor mai fi la fel de autentice si fulgeratoare ca atunci cand imi vin mie in minte. Am ajuns aici, am facut unele lucruri, nu am facut altele, am gresit, am facut si bine, m-am bucurat si am plans, iar acum sunt aici.

Planuri pentru urmatorii cinci ani? Oh, da, cu duiumul. Daca implinesc si doar 50% din ele si voi fi foarte multumita. Imi doresc sa am o petrecere de ziua mea in urmatorii cinci ani. Petrecere in adevaratul sens al cuvantului, cu toti cei dragi aproape, cu invitati, tort si nebunii. Va spun peste cinci ani daca mi-a iesit.

Vreau sa scriu mai mult decat pana acum, sa le dau viata personajelor din capul meu, sa hranesc foamea asta a mea de scris care ma macina, sa am ceva de aratat pentru toate lamentarile astea. Sa imi sar mai des in aparare, sa ma eliberez de mostenirea inlantuitoare. Sa imi inving neputinta.

Comments

La multi ani!

Multi si faini!

- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design