influente

warning: Creating default object from empty value in /home/alina/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
scriitori

La feminin sau la masculin?

Tags :

De-a lungul timpului am scris varii povesti, povestioare si am inceput sa scriu nuvele sau carti si in toate acestea am observat o preferinta pentru personaje masculine. Astfel ca am inceput sa ma intreb Oare de ce? Desi sunt foarte inradacinata in experienta mea de femeie totusi atunci cand scriu adesea aleg sa scriu, aproape in mod automat, din perspectiva unui barbat, desi in mod real nu am cunostinte clare legat de modul in care gandeste, simte, actioneaza un barbat.

Lo si Hum vs. Romeo si Julieta

Tags :

Ii mai stiti? Lo si Hum... Nu? Ok. Lolita si Humbert. Mai mult? Dolores Haze si Humbert Humbert. Pe Romeo si Julieta, the star crossed lovers nu am nici cea mai mica indoiala ca ii recunoasteti. Ei care ne leagana cu povestea lor romantica adolescenta si ne farmeca cu pasiunea povestii lor. Dar haideti sa ne uitam la prietenii nostri mai indeaproape. Sa ne jucam putin :D

Sclipirea de geniu Emily Brontë

Tags :

Emily Jane Brontë
30 Iulie 1818 — 19 Decembrie 1848

Dintre cele trei surori Bronte, totdeauna am avut o atractie deosebita pentru Emily, datorita romanului sau Wuthering Heights, La rascruce de vanturi.

Syndicate content
- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design