Oamenii frumosi

Tags :

Oare cum ar fi daca in filme ar juca oameni normali ca si aspect? Daca in reviste ar aparea oameni normali ne photoshop-ati, ne pictati? Oare am mai fi la fel de obsedati de cum aratam? Oare ne-am mai face atata rau doar din cauza faptului ca suntem ingrijorati de cum ne percep ceilalti? Ca ne judeca dupa marimea fundului, dupa numarul de cosuri de pe fata, dupa cat de des ne este parul?

Oare de ce toate eroinele principale sunt frumoase? Oare de ce astfel noi intelegem ca pentru a avea ceea ce ne dorim in viata este imperativ sa aratam conform unui sablon? Oare viata noastra chiar ar fi mai buna daca am arata extraordinar? Oare am fi alti oameni? Oare toate problemele noastre, de personalitate sau altele, ar disparea?

Mi se pare haios ca suntem impartiti in tipologii care ne identifica personalitatea si in functie de cum aratam, inalti, scunzi, slabi, rotofei, insa noi tot ce ne dorim este sa ne anihilam individualitatea corporala pentru a atinge un standard impus de marketing. Seems stupid to me.

Am inceput sa fac alergie la toata prosteala asta din jur legata de kilograme, diete, vergeturi, burti si burtiere. Oamenii sunt indivizi unici, persoane cu personalitate nu obiecte de pus pe stand, daca s-ar investi in cultura, arta, gandire, invatamant, cat se investeste in industria asta alunecoasa a cosmeticelor si etc. va dati seama cum ar fi? Ce frumos ar fi?

Ma gandesc si eu.

- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design