Toate trec

Tags :

Stii care e ironia si uimirea? Ca va trece, va trece si vei uita, ba mai mult, te vei mira cum ai putut sa suferi asa de mult si acum sa uiti. Vei incerca sa reinvii durerea, suferinta de acum, doar din loialitate pentru toata perioada asta dificila prin care treci, dar nu vei putea, pentru ca ea va fi uitata, va fi metabolizata si tu vei avea alte preocupari, alti oameni care sa te anime, alte fapte care sa te solicite.

Nu ma crezi? Crezi ca durerea ta, suferinta ta, este atat de mare incat nu are cum sa treaca, nu stii cum vei supravietui, cum ii vei face fata. Nu stii asta si nu trebuie sa ma crezi pe mine, pentru ca lucrurile trec, merg, evolueaza, se schimba, adesea chiar se transforma.

Stiu ca doare, stiu ca acum speranta pare mai mult o facatura decat o realitate, dar acorda-ti timp, mergi mai departe, asteapta, nu fa nimic dramatic, nu lua acum decizii majore, lasa lucrurile sa curga si cand va fi momentul vei sti, tu vei sti. Si atunci cand viata ta va fi altfel, va fi luminoasa, va fi o viata de care iti este drag, iti vei fi recunoscator ca ai avut rabdare cu tine, ca ti-ai acordat o sansa, sau mai multe.

Cauta. Cauta in tine, cauta in jur sa faci ceea ce ti se potriveste, cauta si incearca pana gasesti varianta cea mai buna pentru tine. Orice poate face o diferenta si nimic nu este inutil.
Cauta si acorda-ti timp, avand compasiune pentru tine si pentru conditia ta umana.

- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design