Se numeste experienta

Tags :

It is what it is.
Ride it out.

Uneori uiti si viata merge inainte serena si te bucuri, si totul este frumos si perfect, exact asa cum ti-ai dorit si cum ai sperat dintotdeauna. Alteori, din ce in ce mai rar, iti aduci aminte de tot si desi pare atat de indepartat in negura timpului tii minte si inima ti se strange de compasiune si admiratie pentru propria persoana. Acum totul este atat de bine, incat pare aproape incredibil ca in alte dati a fost atat de rau. Tu stii din proprie experienta ca totul se poate schimba radical, ca omul se poate schimba radical, ca in aceeasi viata poti fi mai multi oameni. Cum putea parea totul atat de lipsit de speranta? Ce truc de iluzionism! Ai fost in iad si iadul te-a schimbat in bine.

Cand ajungi la limita cea mai de jos, cand te scufunzi in putul cel mai intunecat, singura directie de miscare este in sus, de ridicare, de iluminare. Deziluzia cu propria persoana, deceptia ca nimic nu se poate schimba, dezamagirea viselor frante, depresia zilelor continue de neintelegere, durerea de a fi si de a nu sti ce sa faci cu tine. Topite toate. Disparute ca si cum nu ar fi fost si te miri si tu de cum lucrurile se pot schimba.

Auzi ca oamenii nu se pot schimba, auzi ca nu exista speranta, auzi ca lucrurile nu pot merge decat din rau in mai rau, numai nenorociti peste tot. Tu stii ca oamenii pot fi altfel, tu stii ca speranta exista, tu stii ca lucrurile sunt si bune si rele, nenorociti exista, ai cunoscut si tu cativa, dar exista si oameni extraordinari a caror existenta te bucura si te fericeste.

Ai vrea sa strigi de pe varful muntelui ca nimic nu este ceea ce pare si ca totul poate fi cat se poate de diferit, dar ei nu te cred, te privesc cu suspiciune, ce stii tu, tu nu intelegi, nu ai cum sa intelegi durerea lor atat de profunda, disperarea fara margini, nefericirea atotcuprinzatoare.

It is what it is.
Ride it out.

Comments

Been there, done that

- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design