Oh viata...

Tags :

Interesanta. Enervanta. Plina. Savuroasa. Coplesitoare. Covarsitoare. Innebunitoare. Fascinanta. Mirobolanta. Stresanta. Deranjanta. Sufocanta. Excitanta. Sperioasa. Ofticoasa. Geloasa. Invidioasa. Frumoasa. Spectaculoasa. Dureroasa. Geniala. Magistrala. Complexa si cu multe aspecte. Si multe, multe altele. Repetitiva. Circulara. Punctiforma si pointilista. Abstracta si absurda. Dramatica, tragica si comica. Suprarealista si mult prea existentialista. Muzicala si muta. Colorata si oarba. Vibranta si surda.
Oh viata, ca nicio alta si ca toate. Abundand in posibilitati de schimbare, dar irepetabila si unica. Abrutizanta si fascinanta. Dependenta si eliberatoare.
Da. Da. Da.

Comments

Imi place sinceritatea cu care te-ai exprimat . Totul pare atat de "nefabricat".. Asta imi aduce aminte de :http://carteacupicaturi.blogspot.com/2011/04/imnul-vietii.html ceva asemanator de pe bloogul meu un pic mai "ambalat.."(sa zicem)...Oricum frumos ca de fiecare data! :)

Ce bine suna! Nefabricat, mi-a placut mult caracterizarea a ceea ce am scris prin acest cuvant. Multumesc pentru comentariu si pentru ca mi-ai impartasit din blogul tau. Foarte fain.

- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design