Despre importanta

Tags :

Investim cu mai multa importanta lucrurile pe care nu le avem, lucrurile pe care nu le-am facut, decat pe cele pe care le avem, decat pe cele pe care le-am infaptuit. Oare e corect asa? Fata de noi, fata de cei din jur?
Cineva ar putea argumenta ca nemultumirea ne tine motivati, ne tine in proverbiala priza, dar ce viata e aia? Sa alergi in continuu perpetuu nemultumit.
Eu cred ca orice realizare trebuie constientizata si recunoscuta si mai cred ca persoanele dragi trebuiesc celebrate in fiecare zi.

Parerea mea, voi ce credeti?

Comments

Uneori ca sa poti realizezi ceea ce iti propui trebuie sa investesti si in anumite lucruri care aparent iti provoaca un disconfort sau cu care ai tangente foarte rar. Important, cred eu, este sa fie realizat un echilibru intre ceea ce ne place si/sau credem ca este important pentru noi si ceea ce consideram ca nu ne ajuta prea mult, dar trebuie facut.

Cred acelasi lucru...il constientizez, uneori cu o durere profunda, insa nu reusesc sa nu sufar pentru ceea ce nu am, pentru ceea ce nu am facut... Este ingrozitor de obositor sa-ti petreci viata alergand... si tot alergand....Pentru ca o data obtinut, lucrul...sau orice altceva, dorit...., trece in sfera "avutului".... a ceea ce deja avem si, pasul urmator, inevitabil, as spune, este sa incepem sa tanjim dupa altceva.... Unii ar numi asta "lacomie"...nu o lacomie dupa ceva material, ci dupa altceva: senzatii, trairi....ceva-ul ala care iti a senzatia ca traiesti.... Dar, pana la urma, tot lacomie.... Este corect? Evident ca nu! Dar dupa nenumarate si nenumarate procese de constiinta, tentative esuate de schimbare, invinovatiri peste invinovatiri, iti dai seama ca poate este mai usor sa accepti ca felul asta de a fi este o parte de tine insati, alaturi de multe alte particele, la fel de "ne-bune" sau din contra. Anamar

Ma bucur ca micul meu gand a generat atatea alte ganduri si ma bucur ca ai ales sa le impartasesti cu noi. Multumesc si la cat mai multe ganduri.

- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design