Fiintarea schimbarii

Tags :


Schimbare

Suntem intr-un proces continuu de schimbare si adaptare. Doar ca uneori schimbarea este delicata si subtila incat pare inexistenta, iar alteori este brusca si majora ca un tavalug inghitind tot in cale.

M-am gandit adesea la schimbare zilele acestea, caci i-am simtit respiratia profunda in ceafa extrem de pregnant in aceasta perioada.

Daca stau sa etichetez si cataloghez toate schimbarile ce au avut loc in istoria recenta raman perpelexa. Atat de multe intr-o perioada atat de scurta incat a trebuit sa incerc sa ma adaptez din mers, neavand timp sa le asimilez cum trebuie, neavand timp sa le constientizez la un nivel profund.

Insa schimbarile au avut loc, iar acum incep sa le asimilez in viata mea, in fiinta mea, in cea care sunt acum. Am crescut atat de mult incat uneori ma uit la mine, ma privesc si ma mir eu de mine. Eu nu eram asa, eu nu faceam lucrurile acestea, eu nu aveam abilitatea astea, eu eram altfel, iar acum sunt asa si acum imi doresc alte lucruri.

Foarte multi ani am avut o rutina a fiintei mele, acum acea rutina a disparut si in locul ei a crescut o realitate liberatoare si minunata. Ce imi dau seama acum este ca realitatea ar fi putut fi asa mereu insa eu o cream altfel. Ma gandesc insa ca poate asa trebuie sa fie, poate e parte din procesul de schimbare, poate e o etapa in cresterea noastra, poate altfel nu as fi ajuns la persoana care sunt azi.

Ce mai fac eu zilele astea?
Imbratisez schimbarea si cresc impreuna cu ea. Schimbarea suntem noi, e in noi, depinde de noi. Daca noi nu facem ceva nu va face nimeni pentru noi, nici o forta divina, nici soarta, nici destinul orb. Noi decidem schimbarea, daca ne-o dorim evident.

Sa constientizez acest lucru este o schimbare uriasa in sine si bashca, unde mai pui ca il si cred.

Foarte tare schimbarea asta, imi place de ea. :)

- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design