cuvinte

warning: Creating default object from empty value in /home/alina/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
cuvinte

Existenta

Tags :

a exista; existenta; exist
Uneori ma gandesc ca adevarata arta, adevarata creatie este doar existenta, doar viata, doar a fi. Suntem tinuti minte, rememorati pentru munca noastra, pentru ceea ce lasam in urma, pentru ceea ce am construit. Insa, nimeni nu stie adevarata noastra viata, cea interioara, cea care tanjeste, cea care simte, cea care sufera.

Fiintarea schimbarii

Tags :


Schimbare

Suntem intr-un proces continuu de schimbare si adaptare. Doar ca uneori schimbarea este delicata si subtila incat pare inexistenta, iar alteori este brusca si majora ca un tavalug inghitind tot in cale.

M-am gandit adesea la schimbare zilele acestea, caci i-am simtit respiratia profunda in ceafa extrem de pregnant in aceasta perioada.

Decizii, decizii, decizii

Tags :

Cu toţii ştim ce înseamnă cuvântul decizie, sper cel puţin :)), dar oare ne gândim vreodată la cât de dese şi importante sunt deciziile în viaţa noastră? La cum deciziile sunt nişte procese complexe, nişte alegeri care una câte una ne construiesc viaţa şi drumul. Uneori a nu face nici o alegere este o decizie, deci o alegere în sine care nu ne disculpă de asumarea ei.

Syndicate content
- Designed by EZwpthemes Drupalized by Azri Design